‘Beraber Kazanacağız!’

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti Yenişehir İlçe Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Muhammet Asena, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.
BERAT ASLAN
AK Parti Yenişehir İlçe Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Muhammet Asena, Şehitlik mahallesinde düzenlenen görkemli bir açılış töreniyle vatandaşlarla bir araya geldi. Seçim ofisinin kapılarını gönüllere açan Asena yaptığı açıklamada, “Önce gönülleri sonra Yenişehir’imizi kazanmak için buradayız. Şehitlik mahallemizde Seçim Ofisimizin açılışını gerçekleştirdik ve burada sizlerle bulunmaktan dolayı büyük bir mutluluk duyuyorum” ifadelerini kullandı.

Asena, halka verdiği sözleri hatırlatarak, birlikte hareket etmenin önemine vurgu yaptı. “Sözümüzü verdik, beraber kazanacağız” diyen Doç. Dr. Muhammet Asena, Yenişehir’in daha yaşanabilir, daha güzel bir yer haline gelmesi için el birliğiyle çalışacaklarını belirtti. Açılış törenine katılan vatandaşlar, adayın projelerine ve vizyonuna duydukları güveni dile getirerek desteklerini ifade ettiler.

Seçim ofisinin açılışı katılanların coşkulu alkışları eşliğinde gerçekleşirken, Asena’nın halkla buluşması ve samimi açıklamaları, seçim atmosferini daha da hareketlendirdi. Yenişehir’de yeni bir dönemi başlatmayı hedefleyen Doç. Dr. Muhammet Asena’nın açıklaması katılanalar tarafından olumlu bir şekilde karşılandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
‘Beraber Kazanacağız!’

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

21Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin