Yenişehir’de seçim heyecanı başladı: Doç. Dr. Muhammet Asena’nın seçim bürosu açıldı!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

BERAT ASLAN
Diyarbakır’da AK Parti Yenişehir Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Muhammet Asena, ilk seçim bürosunun açılışını yaptı. Başkan adayı Asena’nın ilçede 7 seçim bürosu daha açacağı öğrenildi.

Diyarbakır’da Yenişehir Belediye Başkan adayı Doç. Dr. Muhammet Asena, AK Parti’nin ilk seçim bürosunu açtı. Adayın Yenişehir İlçesi Sanat Sokağı Girişi’nde gerçekleşen açılış törenine, Eski Dönem Diyarbakır Milletvekili Ebubekir Bal, AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Mehmet Raşit Ocak, AK Parti Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Halis Bilden ve birçok vatandaş katıldı.

Açılış öncesinde konuşan Asena, ilçenin önemine vurgu yaparak, “Yenişehir ilçemiz hepimiz için çok kıymetli bir ilçedir. Önümüzde 5 yıl gibi uzun bir süre var ve bunu heba etmeme adına büyük bir fırsat şuanda elimize geçti. Allah’ın izniyle 31 Mart seçimlerinde büyük bir çaba ve oy ile inşallah zafer elde etmek için yola çıktık. Seçim bürolarımızın açılışına katıldığınız için hepinize yürekten teşekkür ediyorum. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun”dedi.

AK Parti İl Başkanı Mehmet Raşit Ocak, davetlilere Asena için oy isteyerek, “Muhammet Hoca’yı seven dostlarından özel bir ricam olacak; her bir arkadaşımızın en az 5 kişiye AK Parti ve Muhammet Hoca’yı anlatmasını istiyoruz. Biz Allah’ın izniyle 17 İlçe ve Büyükşehir’de 31 Mart akşamı büyük bir zafer kazanacağız. Buna yürekten inanıyoruz. Hem söylemlerimizde hem de davranışlarımızda bu kararlılığımızı mutlaka gösterelim. Seçim bürosu hayırlı olsun” diye konuştu.

Eski Dönem Diyarbakır Milletvekili Ebubekir Bal da, seçim bürosundaki kalabalığı görmekten onur duyduğunu belirterek, “Seçim kazanmak ancak ve ancak çalışmayla olur. Hepimiz birlikte destek verelim. Ve 17 ilçe ile Büyükşehir Belediyesi’ni kazanalım. Ben Muhammed Asena’nın başarılı olacağına inanıyorum. Muhammed Asena bir dönem yöneticilik de yaptı. Diyarbakırlıların gönlünü kazanan bir kardeşimizdir. Hepimiz destek olursak geçtiğimiz dönem oyunu artırır ve Yenişehir Belediyesini kazanırız” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından AK Parti Yenişehir Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Muhammet Asena’nın ilk seçim bürosunun açılışı, büyük bir katılımla gerçekleşti. Başkan adayı Asena’nın ilçede 7 seçim bürosu daha açacağı öğrenildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
1
vir_sl_
Virüslü
Yenişehir’de seçim heyecanı başladı: Doç. Dr. Muhammet Asena’nın seçim bürosu açıldı!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

21Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin