AK Parti Kayapınar Belediye Başkan adayı Ali Rıza Fırat gazetecilerle iftarda buluştu

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti’nin 31 Mart 2024 Yerel Seçimleri’nde Diyarbakır Kayapınar Belediye Başkan adayı olan Ali Rıza Fırat, Diyarbakır’da görev yapan yerel ve ulusal basın temsilcileri ile iftarda buluştu. Fırat’a AK Parti Kayapınar ilçe başkanı İhsan Aytekin ve encümen adayları eşlik etti.
İftar sonrası projelerini anlatan Fırat sosyal belediyecilik üzerine bir çok projesinin olduğunu dile getirdi. Seçim sürecinde hizmet odaklı bir kampanya sürdürdüklerini belirten Fırat , gençlerin ve kadınların toplumun geleceğinde önemli bir rol oynadığını vurgulayarak, onlara yönelik projelere ağırlık verdiğini anlattı.
Gençlerin kötü alışkanlıklardan korunması ve sosyal hayata entegre olmaları için geniş kapsamlı sosyal alanlar oluşturmayı hedeflediğini de sözlerine ekleyen Fırat, “Kadınların da sosyal yaşama aktif katılımlarını sağlayacak projeler geliştirerek, onların günlük yaşamlarını kolaylaştırmayı planlaştırdık. Hayat pahallılığıyla mücadele ve ekonomik iyileştirmeler de önemli bir yer tutuyor. Aidat giderlerinin azaltılması, enerji maliyetlerinin düşürülmesi gibi adımlarla vatandaşların ekonomik olarak rahatlamasını hedefliyiruz. Ayrıca, düğün salonları gibi sosyal alanların oluşturulmasıyla, vatandaşların sosyal etkinliklere katılımını artırmayı planlıyoruz.
GENÇLERE YÖNELİK İSTİHDAM

Kayapınar’ın ve Diyarbakır’ın geleceğini gençlerin inşa edeceğine olan inancını da vurgulayan Fırat,  “Bu nedenle, gençlere yönelik eğitim ve istihdam projelerine öncelik veriyoruz. Aynı zamanda, sürdürülebilir kalkınma ve çevresel projelerle de gelecek nesillere daha yaşanabilir bir çevre bırakmayı amaçlıyoruz. Sokak hayvanlarımız içinde yeni alanlar oluşturacağız. Onların beslenmeleri ve barınmaları konusunda da projelerimiz mevcut. Kadınlarımız için kooperatif çalışmaları konusunda projelerimiz mevcut. Yönetim anlayışımda kadın meclisi ve genç meclisi toplantıları yapacağız” diye konuştu.
KAYAPINAR’A TRAMVAY

Kayapınar’ın bir bölgesinde tramvay yapacağını da belirten Fırat, “75’ten mahabat bulvarı başından sonuna kadar ulaşımla alakalı ciddi şikayetler var. Malumunuz Taksim’de tek vakumlu tramvaylar var ona benzer Bağdat bulvarı’ndan 75’e doğru bir tramvayı projem var o da projelerinin arasında yer alıyor” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
AK Parti Kayapınar Belediye Başkan adayı Ali Rıza Fırat gazetecilerle iftarda buluştu

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

21Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin