AK PARTİ DİYARBAKIR İL BAŞKANLIĞI BASIN İLE BİRARAYA GELDİ

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti Diyarbakır il başkanı Raşit Ocak yönetimindeki ekibi ile birlikte Mövenpick otel de basın ile bir araya geldi. 28 Şubat vurgusuyla başlayan basın açıklaması sırasıyla Ak partinin Diyarbakır’daki gerçekleştirdiği çalışmalar ve hedeflerini konu aldı.
toplantı sonunda gazetecinin sorusu da önemli tespitlerin altının çizilmesine vesile oldu.
Gerçekleştirilen basın toplantısı Ak Parti Diyarbakır il başkanı Raşit Ocak’ın açıklaması ile başladı.
Ocak yaptığı açıklamada 28 Şubat sürecinde söz ederek şunları kaydetti: “27 yıl önce silahlı cunta tarafından, sözde irtica tehdidi ile bütün bir ülkeyi çevrelemeye çalışmak, toplumun çeşitli kesimlerini vesayet ideolojisinin elinde rehin tutmak, insanlık onuruna, akıl ve mantık ilkelerine deli gömleği giydirmek üzere gerçekleştirilen 28 Şubat Darbesi insanlık tarihine kara bir leke olarak geçmiştir. 28 Şubat’ta siyasete, demokrasiye ve insan haklarına “balans ayarı” vermeye çalışanlar, Aziz Milletimiz tarafından kısa sürede balans ayarına uğradılar. 28 şubat okul kapılarında, milletin meclisinde kırılan onurlardır. 28 şubat bir utanç tarihidir.” Diyerek sözlerine başladı. Konuşma daha sonra Diyarbakır çerçevesinde gerçekleştirilen miktar ile devam etti ve son olarak gazetecilerin sorularına geçildi.
Toplantı sonrası sohbet sırasında gazeteciler il başkanı Raşit Ocak’a oluşturduğu yönetimde iş adamlarından esnaflara kadar hayatın tüm katmanlarından oluşturulan ekibinin empati kültürünü de inşa ettiğine vurgu yaptılar.
Bugün gerçekleşen basın açıklaması sonrasında gazeteciler Ocak ve yönetiminin güven telkin ettiklerini beyan ederek basın toplantısından ayrıldılar.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
AK PARTİ DİYARBAKIR İL BAŞKANLIĞI BASIN İLE BİRARAYA GELDİ

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

21Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin