Başkan adayı Bedirhan Akyol Muhtarlarla biraraya geldi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti Bağlar Belediye Başkan Adayı Bedirhan Akyol, Bağlar ilçesindeki mahalle ve köy muhtarlarıyla bir araya geldi. Toplantıda Kürtçe konuşan Akyol, muhtarların taleplerini öncelikli hedef olarak belirlediklerini vurgulayarak, “Yerel ihtiyaçları tespit edip, bu ihtiyaçlara yönelik projelerimizi açıklayacağız” dedi.

31 Mart’ta gerçekleştirilecek yerel seçimlere kısa bir süre kala AK Parti Bağlar İlçe Belediye Başkan Adayı Bedirhan Akyol, seçim çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.

Ev ve esnaf ziyaretlerine öncelik veren Akyol, dün de Bağlar ilçesindeki mahalle ve köy muhtarlarıyla bir araya geldi. Toplantıya, AK Parti Bağlar İlçe Başkanı Sadık Başar Gür ve SKM Başkanı da katıldı. İlçeye bağlı tüm mahalle muhtarlarının hazır bulunduğu toplantıda, Akyol muhtarların taleplerini öncelikli hedef olarak belirlediklerini ifade etti.

Kürtçe konuşan Başkan Adayı Akyol, Bağlar ilçesindeki mevcut muhtarlarla güzel bir toplantı düzenlediklerini belirterek, “Yerel seçimlerdeki koordinasyonumuz, muhtarlarımızın talepleri, ihtiyaçları ve yerel istekleri konusunda bilgi alışverişinde bulunuyoruz. Muhtarlarımızın talepleri öncelikli hedeflerimizdir. Yerel ihtiyaçları tespit edip, bu tespitlere yönelik projelerimizi açıklayacağız. İnşallah seçimden başarılı bir sonuçla çıktığımızda, muhtarlarımızdan aldığımız talepleri öncelik sırasına göre çözeceğiz. Bu nedenle böyle bir organizasyon düzenledik. Geri dönüşler bizim için çok önemli. Olumlu geri dönüşler aldıkça motivasyonumuz artıyor” şeklinde konuştu.

Akyol’un konuşmasının ardından söz alan muhtarlar, mahalle ve köyleriyle ilgili sorun ve taleplerini dile getirdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Başkan adayı Bedirhan Akyol Muhtarlarla biraraya geldi

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

21Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin