Başkan adayı Asena, Seyrantepe Mahallesi’nde Vatandaşlarla Buluştu

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti’nin Yenişehir belediye başkan adayı olan Doç. Dr. Muhammet Asena, Seyrantepe Mahallesi’nin nabzını tutuyor! Seyrantepe Toplu Konutlar 1. Etap Apartmanında gerçekleşen buluşmada Asena, mahalle sakinlerinin sesine kulak verdi.
BERAT ASLAN
Diyarbakır merkez Yenişehir ileçsinde halkın nabzını tutan AK Parti’nin Yenişehir ilçe belediye başkan adayı, Doç. Dr. Muhammet Asena, Seyrantepe Mahallesi’nde yer alan Toplu Konutlar 1. Etap Apartmanında vatandaşlarla buluştu. 31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala gerçekleşen buluşmada Asena, mahalle sakinleriyle samimi bir ortamda bir araya geldi.
Gazetemize yaptığı açıklamada Asena, Seyrantepe’nin önemine ve mahalle sakinlerinin sorunlarına duyduğu hassasiyete vurgu yaparak, “Seyrantepe Toplu Konutlar 1. Etap Apartman görevlilerimizle bir araya geldik. Toki sakinlerinin problemlerini ve çözümleri konuştuk. Sözümüzü verdik, beraber kazanacağız” dedi.
Asena’nın açıklamaları, mahalle sakinlerine yönelik olan ilgisini ve çözüm odaklı yaklaşımını net bir şekilde yansıtırken, yerel yönetim anlayışını sadece seçim dönemlerinde değil, sürekli olarak vatandaşlarla iç içe olarak sürdürmeyi hedefliyor. Bu ziyaret, Asena’nın Yenişehir’e ve mahallelerine olan bağlılığını ve yönetim anlayışındaki farklılığı bir kez daha ortaya koyuyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Başkan adayı Asena, Seyrantepe Mahallesi’nde Vatandaşlarla Buluştu

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

21Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin