BAŞKAN BEYOĞLU, ANKARA’DA AK PARTİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARI İSTİŞARE TOPLANTISI KATILDI

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Partisinin belediye başkan adayları için istişare toplantısı gerçekleştiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, teşkilatların yanı sıra mevcut belediye başkanlarıyla da görüşmeler gerçekleştirerek fikir ve önerilerini dinledi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşen Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu,”Sayın Cumhurbaşkanımız istişareye büyük önem veren bir lider. En doğru kararı vereceklerdir. ” diye konuştu.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan katılımıyla Ankara’da gerçekleşen AK Parti’nin belediye başkan adayları istişare toplantısına Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu da katıldı.
Toplantı sırasında Cumhurbaşkanı Erdoğan’la görüşme imkanı bulan Başkan Beyoğlu, toplantının son derece verimli geçtiğini söyledi.
“Cumhurbaşkanımız En İsabetli Kararları Verecektir”
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın istişareye büyük önem veren öngörüsü yüksek bir devlet ve siyaset adamı olduğunu belirten Başkan Beyoğlu,”Ömrünün tamamını siyaset ve devlet adamı olarak geçiren, girdiği bütün seçimleri kazanarak Türk siyasetinde rekor kıran bir liderimiz var. Cumhuriyet tarihinin en büyük hizmetlerini kazandıran, gecesini ve gündüzünü millete hizmet için adayan Cumhurbaşkanımız engin tecrübesiyle her zamanki doğru ve isabetli kararlar verecektir. Bize düşen Cumhurbaşkanımızın liderliğinde bu davaya hizmet etmektir.”diye konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
BAŞKAN BEYOĞLU, ANKARA’DA AK PARTİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARI İSTİŞARE TOPLANTISI KATILDI

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

21Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin