Araç sahiplerini çok sevindiren bir haber paylaşıldı! Benzinde indirim yapılacak!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Jeopolitik riskler petrol fiyatları üzerindeki artışı etkiliyor. Brent petrol fiyatı 80 $’ın altına gerilemesiyle birlikte petrol üzerindeki düşüş akaryakıt fiyatları üzerinde indirim beklentisi oluşturmuştu. Araç sahipleri motorin ve benzin fiyatlarında olan güncel rakamları araştırmaya başladı. Rakamlar görenleri şaşkına çevirdi.
Araç sahipleri akaryakıt fiyatlarını çok yakından takip ediyor. Petrol fiyatlarındaki güncellemeler dünyadaki jeopolitik risklere göre belirleniyor. Zam haberlerinin ardından bir indirim haberi de paylaşıldı. Paylaşılan haberler vatandaşları çok yakından ilgilendiriyor.
Uzmanlar açıkladı
Petrol zengini olarak bilinen Orta Doğu’da gerginlik sürüyor. Küresel petrol arzı üzerinde bir sekte oluşacağı endişelere bu gerginliği körükledi. Amerikan dolarının diğer para birimleri karşısında değer kazanması ile birlikte petrol fiyatlarındaki yükseliş kısıtlandı. Küresel piyasalar üzerinden gelen haber akışlarının bu hafta içerisinde olumlu olacağı belirtildi. Uzmanlar geçen haftalarda genel zamların bu hafta yerini indirim üzerine bırakacağını belirtti.
6 Şubat 2024 güncel akaryakıt fiyatları
Benzinin litre fiyatı üzerindeki yaşanan artışlar tek tek paylaşıldı. Her il için benzin fiyatı değişim gösteriyor.
• Güncel akaryakıt fiyatları il bazlı olarak değişim gösteriyor. İstanbul Anadolu yakası için benzinin litre fiyatı 39.26 TL olurken motorine liste fiyatı 41.61 TL oldu. LPG fiyatı ise 20.28 olarak belirlendi.
• İstanbul Avrupa yakası için benzin fiyatı 39.35 TL olurken motorinin litre fiyatı 41.68 TL olmuştu. LPG’nin litre fiyatı ise 19.70 6 TL’yi buldu.
• Ankara için benzin fiyatı 40 TL olurken motorun fiyatı 42.41 TL olarak belirlendi. LPG’nin fiyatı ise 20.15 TL şeklinde oldu.
• İzmir için benzinin litre fiyatı 40.27 TL olarak belirlendi. Motorin fiyatı ise 42.62 TL oldu. LPG’nin litre fiyatı %19.80 7 TL şeklinde belirlenmiş oldu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Araç sahiplerini çok sevindiren bir haber paylaşıldı! Benzinde indirim yapılacak!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

21Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin