Kaçak elektrikle sulanan tarla suçüstü yakalandı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dicle Elektrik, Mardin’in Kızıltepe ilçesinde çiftçi S.K.’yi yağan yağmura rağmen kaçak elektrik kullanarak tarlasını sularken suçüstü yakaladı. Hazine arazisi olan tarlaya “yağmurlama” sistemi kuran S.K. hakkında yasal işlemler başlatıldı.
Dicle Elektrik ekipleri, tedarik kalitesini artırmak için kayıp kaçakla mücadele ederken ilginç bir olayla karşılaştılar. Mardin’in Kızıltepe ilçesinde devam eden şiddetli yağışlara rağmen bir tarlanın ‘yağmurlama’ yöntemiyle sulandığını fark ettiler. Detaylı incelemeler sonucunda, yağışa rağmen sulanan buğday tarlasının kaçak elektrik ve yeraltı su kaynaklarıyla sulandığı belirlendi.
Dicle Elektrik Mardin İl Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, rutin kontrol sırasında Arıklı Mahallesindeki bir tarlada kaçak sulama yapıldığını tespit etti. İnceleme sonucunda, tarlanın yeraltından çekilen elektrikle sulandığı ve kullanılan elektriğin kaçak olduğu ortaya çıktı. Ayrıca, sulanan tarlanın hazine arazisi olduğu belirlendi.
S.K. isimli çiftçi, Dünya Su Günü’nde kaçak elektrik kullanarak suçüstü yakalandı ve gerekli adli ve idari işlemler başlatıldı. Dicle Elektrik yetkilileri, kaçak tüketimle ilgili gerekli adımların atıldığını bildirdi. Şirket, kaçak elektrik kullanımıyla mücadelede kararlılıkla devam edeceğini vurguladı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Kaçak elektrikle sulanan tarla suçüstü yakalandı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

21Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin