ARBY’S®, ÖZGÜN LEZZETLERİYLE DİYARBAKIR FORUM AVM’DE HİZMET VERECEK

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

TAB Gıda güvencesiyle Türkiye’de başarılı bir büyüme hikâyesi ortaya koyan Arby’s®, Diyarbakır Forum AVM’de restoran açarak lezzet noktalarına bir yenisini daha ekledi.

Misafirlerini yeni ürünleri ve farklı gurme tatlarıyla buluşturmayı on yıldan uzun süredir başarıyla sürdüren Arby’s, yurt içindeki restoran ağını genişletmek üzere yatırımlarına devam ediyor.

Dünyada eşi benzeri bulunmayan rosto sandviçleri, salataları ve leziz kıvırcık patateslerini lezzet severlerle buluşturan Arby’s®, Diyarbakır’daki ikinci restoranını Diyarbakır Forum AVM’de hizmete açtı.

Farkı lezzetinde gizli olan, sıra dışı ve doyurucu lezzetlerin vazgeçilmez adresi Arby’s® özgün menüleri ile eşsiz ve lezzetli seçenekler arayan lezzet tutkunlarını yeni lezzet durağında ağırlamayı bekliyor.

TAB Gıda hakkında:

Türkiye’nin lider restoran operatörü TAB Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş, Burger King®️, Sbarro®️, Popeyes®️, Arby’s®️ ve Subway®️ markalarının Türkiye’de münhasır lisans hakkı sahibidir. TAB Gıda bünyesinde Burger King®️ 1995 yılında, Sbarro®️ 2006 yılında, Popeyes®️ markası ise 2007 yılında faaliyete geçmiştir. TAB Gıda, 2010 yılında yine dünyaca ünlü restoran markalarından Arby’s®️’i bünyesine katmış, ardından 2013 yılında Usta Dönerci®️’yi, 2019 yılında da Usta Pideci®️’yi yaratmış, 2022 yılında ise Subway®️’i bünyesine katmıştır. Bugün Türkiye genelinde 700’den fazla Burger King®️ restoranı, 120 Sbarro®️, 300’ü aşkın Popeyes®️,120 Arby’s®️, 100’den fazla Subway®️, 150’den fazla Usta Dönerci®️ ve 40’tan fazla Usta Pideci®️ restoranı bulunmaktadır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
ARBY’S®, ÖZGÜN LEZZETLERİYLE DİYARBAKIR FORUM AVM’DE HİZMET VERECEK

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

21Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin