Gündem teknik direktör ve transfer

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Amedspor’da gündem yeni teknik direktör ve takıma yapılacak takviyeler. Yoğun bir görüşme trafiği sürdüren yönetimin bu hafta içinde yeni teknik heyeti ilan etmesi bekleniyor.
Son 7 Haftada Hüsran Yaşadı
Uzun süre liderlik koltuğunda kaldıktan sonra son 7 lig maçında hayal kırıklığı yaratarak devreyi liderin 7 puan gerisinde tamamlayan Amedspor’da tüm hesaplar artık sezonun ikinci yarısında yeniden ayağa kalkmak için yapılıyor. İlk 11 maçında 29 puan toplayıp ligin zirvesinde yer alan Amedspor, en yakın takipçisi Kastamonuspor’a 4 puan fark atmıştı. Son 7 maçında 1 galibiyet,2 yenilgi ve 4 beraberlik alarak sadece 7 puan toplayabilen Amedspor, devreyi lider Kastamonuspor’un 7 puan gerisinde tamamladı.
Teknik Direktör Arayışlarında Öne Çıkan İsimler
Sezonun ikinci yenilgisini aldığı ilk yarının son haftasındaki Menemen FK maçından sonra Serdar Bozkurt’la yollarını ayıran Amedspor’da yönetim öncelikle yeni teknik heyeti belirlemek istiyor. Teknik direktör adayları arasında Mesut Bakkal ve Tahsin Tam isimlerinin öne çıktığı ifade ediliyor. Yeni teknik patronun bu hafta içerisinde açıklanarak Antalya’daki devre arası kampına katılması bekleniyor. Transfer çalışmaları da yeni hocanın belli olmasından sonra şekillenecek.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Gündem teknik direktör ve transfer

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

21Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin