Galatasaray’ın golcüsü Mauro Icardi, Süper Lig’de bir ilki yaşadı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fenerbahçe ile Galatasaray golsüz berabere kaldı
Mauro Icardi gol bulamadı
Ancak bir ilki yaşadı
NE OLDU? Toplam 45 faulle sezon rekorunun kırıldığı derbide Fenerbahçe ile Galatasaray, Kadıköy’de 0-0 berabere kaldı. Böylece Fenerbahçe ilk yarıyı averaj farkıyla lider kapatacak. Galatasaray’ın golcüsü Mauro Icardi bu maçta sessizdi ancak bir ilki yaşadı.
MAURO ICARDI NE YAŞADI? Mauro Icardi, Süper Lig’de ilk kez büyük bir maçta skor üretemedi. Sarı-kırmızılı takımda ikinci sezonunu geçiren Arjantinli futbolcu, daha önce ligde şampiyonluk yaşayan takımlara karşı forma giydiği tüm maçlarda ağları havalandırmıştı. Mauro Icardi, daha önce forma giydiği 3 Beşiktaş maçında 5, 3 Başakşehir karşılaşmasında 3, 2 Trabzonspor müsabakasında 3, 2 Fenerbahçe derbisinde 2 kez topu filelere göndermişti.
BÜYÜK RESİM: Galatasaray, Fenerbahçe ile berabere kalarak ligde 4 maç aradan sonra puan kaybı yaşadı. Sarı-kırmızılılar, 12. haftada Hatayspor’a kaybettikten sonra Alanyaspor, Pendikspor, Adana Demirspor ve Fatih Karagümrük’ü mağlup etmişti.

SIRADA NE VAR? Karşılaşmada sarı kart gören Galatasaray’ın yıldızları Lucas Torreira ile Sacha Boey cezalı duruma düştü. Lucas Torreira ve Sacha Boey, Süper Lig’in 19. haftasındaki Konyaspor maçında forma giyemeyecek.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Galatasaray’ın golcüsü Mauro Icardi, Süper Lig’de bir ilki yaşadı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

21Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin