BAKKAL’DAN “DOĞRUDAN ŞAMPİYONLUK “ SÖZÜ

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Amedspor’da Başkan Aziz Elaldı, teknik direktör Mesut Bakkal’la anlaştıktan sonra sosyal medya hesabından,”Çay koy bremin. Yeniden başlıyoruz” paylaşımında bulunmuştu. Tecrübeli Bakkal’ın liderle olan 7 puanlık farkı kapatacaklarına olan inancını dile getirerek doğrudan 1.Lig’e çıkma sözü verdiği öğrenildi.

Uzun süre namağlup ve lider olduğu 2.Lig Kırmızı Grup’ta 12.haftadan sonra çöküşe geçerek devreyi liderin 7 puan gerisinde tamamlayan Amedspor’da şampiyonluk umutları yeniden yeşertiliyor.
İlk yarının hemen ardında anlaşmaya varılan Mesut Bakkal’la sezon başındaki heyecanın tekrar yakalanması amaçlanıyor. Başkan Aziz Elaldı’nın Ankara’da görüşerek anlaşmaya vardığı Bakkal’ın Amedspor camiasına ve Diyarbakır’ın yüksek futbol potansiyeline övgüler dizerek doğrudan şampiyon olacaklarına dair inancını dile getirdiği öğrenildi. Camia da yeni bir heyecanın yaşanacağına inanıyor.
Transefere Yoğunlaşıldı
Bakkal’la anlaştıktan sonra sosyal medya hesabından ”Çay koy bremin. Yeniden başlıyoruz” paylaşımını yapan Elaldı’nın deneyimli teknik heyetle transfer çalışmalarını istişare ettiği, yapılacak takviyeler konusunda mutabık kalındığı öğrenildi. Takımdan ayrılacak isimler bu hafta açıklanacak, takıma yapılacak takviyeler de gelecek haftaya kadar netleştirilecek. Kadro dışı bırakılan kaptan Gökhan Alsan’la ilgili son sözü Mesut Bakkal ve ekibi söyleyecek.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
BAKKAL’DAN “DOĞRUDAN ŞAMPİYONLUK “ SÖZÜ

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

21Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin