DİYARBEKİRSPOR’UN PLANI HAZIR

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sezonun ilk yarısında bekleneni veremeyen 5-6 isim takımdan ayrılacak, bunların yerine 2 forvet,1 sağ açık,1 solbek, 1 stoper ve 1 alternatif kaleci olmak üzere 5-6 nokta transfer yapılacak. Teknik heyetin raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren Diyarbekirspor, bir hafta içinde bu işi bitirmeyi planlıyor.

Transfer İçin Arayışlar Devam Ediyor
2.Lig Beyaz Grup’ta sezonun ikinci yarısı için hedefini Play-Off olarak belirleyen Diyarbekirspor’un transfer planı netleşti. Ligin ilk yarısında verim alınamayan 5-6 ismin takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Bu isimlerle karşılıklı anlaşılarak sözleşmeleri feshedilecek. Teknik heyet, takımda istemediği isimlerin yanı sıra takviye yapılmasını istediği mevkilerle ilgili olarak da rapor hazırladı. Buna göre kaleye alternatif isim, sol beke doğrudan oynayacak isim,sağ açık ve forvete de yine doğrudan oynayacak isimler takviye edilecek. Savunmaya da her ihtimale karşılık 1 stoper transferi yapılacak.

Nokta Transfer Hesapları
Takımın dengelerini bozmak istemeyen teknik heyet ve yönetim bu yüzden doğrudan takıma katkı sunacak nokta transferler üzerinde duruyor. Huzurlu bir devre arası hazırlık süreci geçirmek isteyen Diyarbekirspor, bu yüzden transferleri bir hafta içinde bitirerek kamp çalışmalarına dahil etmenin hesaplarını yapıyor.
Öte yandan takımın yıldız isimlerine gelen bazı tekliflerin de yine kabul edilmediği ifade edildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
1
vir_sl_
Virüslü
DİYARBEKİRSPOR’UN PLANI HAZIR

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

21Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin