Türkiye’nin konuştuğu maçı Diyarbekirspor kazandı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İki şehir arasında yıllardır devam eden gerilim nedeniyle gözlerin çevrildiği ve Diyarbakır İl Spor Güvenlik Kurulu kararıyla “güvenlik” gerekçesiyle Pazar’dan Salı gününe alınarak seyircisiz oynatılan karşılaşmada Diyarbekirspor, Bursaspor’u 2-1 mağlup etti. Diyarbekirsporlu fuıtbolcular, ikinci golden sonra Bursasporla özdeşleşen timsah yürüyüşü yaptı.
Bünyamin Önce Penaltı Kaçırdı, Sonra Harika Bir Gol Attı
2.Lig Beyaz Grup’ta bütün Türkiye’nin merakla beklediği maçta gülen taraf Diyarbekirspor oldu.
Seyircisiz olmasına rağmen yoğun güvenlik önlemleri altında oynanan karşılaşmada Yeşil-Kırmızılı takım 3 puanın sahibi oldu.
Diyarbekirspor, 26.dakikada penaltı kazandı. Bünyamin Yürür kendisinin düşürülmesiyle kazanılan penaltı vuruşunda topu dışaruı yolladı.
Bünyamin, Bursaspor’u Boş Geçmiyor
Diyarbekirspor, 38.dakikada öne geçti. Bünyamin Yürür, yaklaşık 30 metreden yaptığı aşırtma vuruşla topu ağlara yolladı :1-0.
Sezonun ilk yarısında Bursa’da oynanan ve Diyarbekirspor’un 2-0 galibiyetiyle sonuçlanan maçta saldırılara maruz kalan Bünyamin, o maçta olduğu gibi bu maçta da gol kaydetti.
Galibiyet Golü Arda Okkan Kurtulan’dan
İkinci yarıda ender gelişen Bursaspor ataklarında 60.dakikada skora denge geldi. Ceza alanına yapılan ortada Kerem Dede arka direkte topu filelere yolladı :1-1.
Daha sonra rakip kaleye yüklenen Diyarbekirspor’un baskısı 79.dakikada sonuç verdi. Ceza alanına yapılan ortada Arda Okan Kurtulan kafayla kaleciyi mağlup ederek skoru ilan etti :2-1.
Bu sonuçla puanını 45’e çıkaran Diyarbekirspor, sezonun son hafta maçında 4v Mayıs Cumartesi günü deplasmanda Bucaspor 1928 ile karşılaşacak.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Türkiye’nin konuştuğu maçı Diyarbekirspor kazandı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

21Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin