LİDER AMEDSPOR HATA İSTEMİYOR

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

2.Lig Kırmızı Grup’ta geçen hafta bir kez daha zirveyi ele geçiren Amedspor, yarın (Çarşamba) deplasmanda Isparta 32Spor’la yapacağı maçı kazanarak koltuğunu korumak ve şampiyonluk hedefine bir adım daha yaklaşmak istiyor. Puan kaybına tahammülü olmayan Amedspor, Burdur’da hazırlıklarını tamamladı, maç sabahı Isparta’ya geçecek.

Önemli Bir Engeli Aşmak İstiyor
Sezonun ikinci yarısında oynadığı 8 maçta 6 galibiyet ve 2 beraberlik alarak 20 puan toplayan, 2024 yılında yenilgiyle tanışmayan ve ortaya koyduğu etkili performansla şampiyonluk için büyük umut veren Amedspor, sezonun en önemli deplasman maçlarından birine çıkacak. 56 puanla lider durumda olan Amedspor, 46 puanla Play-Off potasında yer alan Isparta 32Spor’la kozlarını paylaşacak. Takımda moraller yüksek, hedef 3 puan ve zirveyi koruyarak son 9 haftaya en büyük şampiyon adayı olarak girmek.
Takımdaki Tek Eksik Oktay Aydın
Maç için Burdur’da kampa giren Amedspor, maç sabahı komşu şehir Isparta’ya geçecek. Takımdaki tek eksik kart cezalısı Oktay Aydın. Isparta Atatürk Stadı’nda saat 14.00’da başlayacak karşılaşmada İstanbul bölgesi hakemi Burak Taşkınsoy düdük çalacak.
Amedspor, bu maçın ardında 10 Mart Pazar günü saat 14.00’da Yeni Diyarbakır Stadı’nda Arnavutköy Belediyespor’la puan mücadelesine çıkacak.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
LİDER AMEDSPOR HATA İSTEMİYOR

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

21Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin