BU TAKIMA ŞAPKA ÇIKARILIR

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Devre arasında bir çok futbolcusunu kaybeden, istediği transferleri yapamayan, sakat ve cezalı futbolculardan dolayı kadro kurmakta zorlanan Diyarbekirspor, her şeye rağmen 3 maçta 7 puan toplayarak sezonun ikinci yarısına flaş bir başlangıç yaptı. Yeşil-Kırmızılı takım şapka çıkartacak bir performans ortaya koyuyor.

2.Lig Beyaz Grup’ta yer alan Diyarbekirspor, kısıtlı kadrosuyla Play-Off’u zorluyor.
Devre arasında bir çok önemli oyuncusunu kaybeden, eksik mevkilere istediği transferleri yapamayan, ayrıca sakat ve cezalı futbolculardan dolayı bir çok mevkide farklı özellikli oyuncuları oynatmak zorunda kalan Yeşil-Kırmızılı takım, buna rağmen sezonun ikinci yarısına iyi başladı ve başarılı performansıyla alkış topluyor.
Kırşehir FK maçına da sakat olan stoperler İsmail Konuk, Tolga Kara ve Yusuf Arslan, sakat olan hücum oyuncusu Berkay Ceylan,,cezalı olan Savaş Polat’tan yoksun bir kadroyla çıktı.

2 Top Direkten Döndü, Pozisyonlar Kaçtı

Eksik kadroya rağmen etkili bir futbol sergileyen Diyarbekirspor, rakibini Arda Okan Kurtulan ve Yasin Dülger’in golleriyle 2-1 mağlup ederek yoluna emin adımlarla devam etti.
Maçın özellikle ilk yarısında çok net pozisyonlar kaçıran Yeşil-Kırmızılılarda Arda Okan Kurtulan ve Hasan Hüseyin Acar’ın birer vuruşu da direkten döndü.
Diyarbekirspor, 31 Ocak Çarşamba günü deplasmanda Kırklarelispor ve 4 Şubat Pazar günü Diyarbakır’da Zonguldak Kömürspor’la karşılaşacak.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
BU TAKIMA ŞAPKA ÇIKARILIR

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

21Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin