Diyarbekirspor’da tek gündem Bursaspor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

2.Lig Beyaz Grup’ta Play-Off potasına girmek isteyen Diyarbekirspor’da tek gündem 20 Aralık Çarşamba günü deplasmanda oynanacak Bursaspor karşılalşması.

Bursaspor maçının Diyarbakır için ayrı önem taşıdığına dair bir soruya cevap veren teknik direktör Süleyman Gökhan Karaarslan,”Bizim bir hedefimiz var ve ona ulaşmak için her maçı kazanmak istiyoruz. Bursaspor maçının da diğerlerinden farkı yok. Bursa’ya mutlak galibiyet için gideceğiz” değerlendirmesinde bulundu.

Hedef 3 Puanla Dönmek

Süper Lig’de oynanan MKE Ankaragücü-Çaykur Rizespor maçından sonra başkent temsilcisinin başkanı Faruk Koca ve sahaya giren diğer şahısların hakem Halil Umut Meler’e yönelik gerçekleştirdiği çirkin saldırı nedeniyle 16 Aralık Cumartesi gününden 20 Aralık Çarşamba gününe ertelenen Bursaspor mücadelesinin hazırlıklarını sürdüren Diyarbekirspor’da moraller yüksek, hedef 3 puanla dönmek.

Üst üste alınan başarılı sonuçların takımda pozitif bir yansıma oluşturduğunu belirten teknik direktör Süleyman Gökhan Karaarslan, bunu devam ettirmek istediklerini söyledi.

“Her Hafta Daha İyiye Gidiyoruz”

İyi futbol oynayan bir ekip olduklarını belirten Karaarslan,”Geçen hafta sahamızda Ankara Demirspor’la oynadık, bizim doğrudan rakiplerimizden bir tanesiydi. Kendi evimizde kazanmasını bildik. Açıkçası takım üzerine koyarak devam ediyor diyebilirim. Oynadığımız oyun olsun, sahaya yansıttıklarımız olsun, antrenmandan  aldığım verim olsun, takım olarak birlik beraberlik içerisindeyiz. Çoşkulu ve motive şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz .Bunların karşılığını da sahada alıyoruz. Bu yüzden futbolcularıma teşekkür etmek istiyorum. Onların özverili çalışması, çalışkan duruşları ve aynı zamanda sahaya yansıttıkları performans benim için önemli.  Onların sahaya ve sonuçlara yansıması hem kulübümüz için hem de Diyarbakır halkı için çok büyük önem arz etmekte. “dedi.

“Bursa Maçını Mutlaka Kazanmak İstiyoruz”

Bursaspor maçının kendileri için büyük önem taşıdığına değinen Karaarslan, takım olarak mutlak kazanmak hedefiyle hazırlandıklarını söyledi. Karaarslan,” Biz sahanın içerisinde  kalmak durumundayız. Sahanın içerisinde ne gerekiyorsa en iyisini yapıp, istediğimiz sonucu alıp Diyarbakır’a dönmek istiyoruz. Bunun için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Diyarbakır ,büyük ve kozmopolitik bir şehir.  Futbolu seven bir şehir. Üzerimizdeki  ve omuzlarımızdaki yükün dfarkındayız. Bu hafta oynayacağımız maçı diğer maçlardan ayırt etmiyorum.Yükselişimizi sürdürmek ve  Play-Off hedefine ulaşma adına çok fazla önem  taşıyan bir müsabakaya çıkacağız. Kazanıp dönmeyi düşünüyoruz.  Play-Off potasına girmek istiyoruz.Takımımız da bunu bilincinde. Motive şeklinde çalışıyoruz.  İlk yarıda kalan iki maçımızı da kazanarak ikinci yarıya çok daha büyük bir motivasyonla hazırlanmak istiyoruz.” diye konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Diyarbekirspor’da tek gündem Bursaspor

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

21Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin