Ancelotti sinirlendi! Arda Güler’in hareketi Modric’i delirtti

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Real Madrid’de son dakika Arda Güler gelişmeleri yaşanıyor. Real Madrid’in yıldızı Arda Güler, Hırvat orta saha Luka Modric’i adeta çılgına çevirdi. Tecrübeli futbolcu antrenmanda Arda’ya seslenerek çarpıcı sözler söyledi. İşte ilginç olayla ilgili tüm detaylar…
Real Madrid, La Liga’nın 26. hafta mücadelesinde Sevilla’yı konuk etti. Santiago Bernabeu’da oynanan zorlu mücadelede Carlo Ancelotti’nin öğrencileri, son anlarda gelen golle 1-0 kazanarak 3 puanı kapmayı başardı.
Uzun bir süre golsüz devam edem mücadelede Real Madrid, güçlü rakibi karşısında zaman zaman zorlandı. Ancak Luka Modric, takımına 3 puanı getirmeyi başardı.
Sevilla karşılaşmasına yedek kulübesinde başlayan Luka Modric, 75. dakikada Nacho’nun yerine oyuna dahil oldu. Hırvat orta saha, oyuna girdikten 6 dakika sonra 81. dakikada ceza sahası dışından kaydettiği harika gol ile takımının 1-0 kazanmasını sağladı.
Sevilla karşısında zorlansa da kazanmayı başaran Real Madrid, bu sezon La Liga’da şampiyonluğun en büyük adayı konumunda. Carlo Ancelotti’nin öğrencileri ligde 65 puanla ilk sırada yer alıyor.
Real Madrid’i 59 puanla 2. sırada bulunan Girona takip ederken, Los Blancos’un ezeli rakibi Barcelona ise 57 puanla 3. sırada yer alıyor. Katalan devi bu sezon şampiyonluk yarışından bir hayli uzak kalmış durumda.
Öte yandan Real Madrid’in Sevilla’yı 1-0 mağlup ettiği karşılaşmada Türkiye’de gözler yine Arda Güler’in üzerindeydi. Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, yıldız futbolcuyu yedek oturttu.
Carlo Ancelotti, karşılaşmanın son bölümünde Arda Güler’in kulübeden çağırdı ve 19 yaşındaki yıldızı oyuna sürmeye karar verdi. Ancak tam o esnada Luka Modric’in golü gelince İtalyan hoca bu kararından vazgeçti ve Arda yeniden kulübeye döndü.
Real Madrid – Sevilla karşılaşmasının ardından İtalyan bir gazeteci, Ancelotti’nin Arda’yı oyuna almaktan vazgeçmesiyle alakalı bir soru sordu. Tecrübeli teknik adam bu soru karşısında biraz sinirlendi.
Carlo Ancelotti, Arda Güler sorusu üzerine, “Modric’in golünden önce bir düşüncem vardı, golün ardından ise düşüncem değişti. Sanırım Arda bunu anlamıştır, ama anlamasa da bir şey olmaz” yorumunu yaptı.
Öte yandan Arda Güler’in, Real Madrid antrenmanında muhteşem bir gol attığı ortaya çıktı. Kulübü yakından takip eden Defensa Central’de yer alan habere göre A Millî Takım’ın yıldızı, idmanda adeta resital sundu.
Arda’nın çalımlarla ilerleyip gol atmasının ardından Luka Modric’in genç yıldızı tebrik ettiği kaydedildi. Söz konusu haberde şu ifadelere yer verildi:
“Modric, Arda’nın Valdebebas’taki harika bireysel oyunundan sonra ona ‘Hey! Son metrelerde topu böyle sürmeye devam edersen olursun… Harika oyun, dostum!’ dedi. Arda top sürerek birçok oyuncuyu geçtikten sonra fileleri havalandırdı ve takım arkadaşlarını şaşırttı.”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Ancelotti sinirlendi! Arda Güler’in hareketi Modric’i delirtti

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

21Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin