Amedspor’un geri dönüşü

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Son 20 dakikasına 2-1 yenik ve 10 kişiyle girdiği maçta Somaspor’u 3-2 mağlup eden Amedspor, tam 6 maç sonra kazandı. Puanını 36’ya çıkaran Anedspor ikinci sıradaki yerini korudu.

2.Lig Kırmızı Grup’ta Amedspor’un 1.5 aylık galibiyet özlemi, muhteşem bir geri dönüş gösterdiği maçla son buldu. Son 20 dakikasını 10 kişiyle oynadığı ve 2-1 yenik durumda olduğu maçta Somaspor’u son anlarda bulduğu gollerle 3-2 yenerek 5’i lig ve 1’i kupa olmak üzere 6 maç sonra sahadan galibiyetle ayrıldı.

Yeni Diyarbakır Stadı’nda oynanan maça iyi başlayan Anedspor,20.dakikada savunma oyuncusu Veli Çetin’in kaydettiği golle 1-0 öne geçti.

Önce Şok Goller, Sonra Kırmızı Kart

Somaspor, ilk yarının son anlarında arka arkaya goller bularak 2-1 öne geçti. Konuk takım 41.dakikada Rıdvan Dönmez’le skoru 1-1’e getirirken, 1 dakika sonra Berk İsmail’in kendi kalesine attığı golle devreyi 2-1 üstün tamamladı.

76.dakikada Serkan Odabaşoğlu kırmızı kart görünce Amedspor sahada 10 kişi kaldı. Hem 1 kişi eksik hem de 2-1 geride olan Amedspor pes etmedi. 85.dakikada Taner Gümüş durumu 2-2 yapan golü kaydetti.

Galibiyet Golü Batuhan’dan

89.dakikada sahneye çıkan Batuhan Tur galibiyeti getiren isim oldu.

Lider Kastamonuspor’un 40 ve ikinci Amedspor’un 36 puana sahip olduğu 2.Lig Kırmızı Grup’ta sezonun ilk yarısı bu hafta sonu tamamlanacak. Amdspor, 24 Aralık Pazar günü deplasmanda Menemen FK ile karşılaşacak.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Amedspor’un geri dönüşü

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

21Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin