Amedspor’da Somaspor mesaisi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çarşamba günü saat 14:00’da Diyarbakır Stadyumu’nda Somaspor’la karşılaşacak olan Amedspor, Play-Off hedefleyen rakibini yenerek 5 maçlık galibiyet özlemine son vermek istiyor.

BERAT ASLAN

100 ve 50 TL’den satışa sunulan maçın biletleri kulübün resmi sponsoru Hacıbaba Pastaneleri’nin Otogar,Dağkapı,Dünya Kavşağı,Diclekent, Lunapark ve Ofis şubelerinde satılıyor.

5 Günde İki Önemli Maça Çıkacak

2.Lig Kırmızı Grup’ta zirve mücadelesi veren ve son 5 maçında 4 beraberlik ve 1 yenilgi alarak galibiyeti unutan Amedspor’da bütün gözler sezonun ilk yarısının son 2 maçına çevrildi. Çarşamba günü kendi sahasında Somaspor’la karşılaşacak olan Amedspor, Pazar günü ise deplasmanda bir başka güçlü ekip Manisa FK’nın rakibi olacak. 5 günde yapacağı iki önemli karşılaşmadan 6 puanla ayrılarak çıkışa geçmek ve sezonun ilk yarısını iddialı bir konumda tamamlamak istiyor.

Bilet Satışları Bir Çok Noktada Devam Ediyor

Hafta içi olması nedeniyle maçın biletleri erken satışa sunuldu.  Batı Tribünü 100 TL ve Doğu (Maraton) Tribünü 50 TL’den satılıyor. Bilet satışları Ceylan AVM ve Sur İçi’ndeki Amed Store’nin yanı sıra kulübün sponsoru Hacıbaba Pastaneleri’nin Otogar,Dağkapı,Dünya Kavşağı,Diclekent, Lunapark ve Ofis şubelerinde gerçekleştiriliyor.

1
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Amedspor’da Somaspor mesaisi

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

21Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin