Amedspor’a Diyarbakır’da görkemli kupa töreni

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

TFF 2. Lig’de zaferle taçlanan Amedspor, Diyarbakır Stadyumu’nda gerçekleştirilen kutlama töreniyle 1. Lig’e yükselme kupasını kucakladı. Kutlamalara, binlerce taraftarın yanı sıra birçok ünlü şarkıcı da katıldı.
Diyarbakır Stadyumu’nda düzenlenen kutlamalara binlerce taraftar, saatler öncesinden akın etti. Stadyumun ortasına dev bir sahne kuruldu ve taraftarlar, müzik eşliğinde kupanın sunulmasını bekledi. Kutlamaların zirvesinde sahne alan şarkıcılar arasında Jehrmar, Helim Omeri, Azad Bedran ve DJ Ramazan Karakaş yer aldı.
Amedspor Başkanı Aziz Elaldı, mikrofonlara şunları dile getirdi: “Bu halka, bu mutluluğu ve bu coşkuyu yaşattığımız için gururluyuz.” Futbolcular arasından Mert Çapar da, “Takıma katkı sağladığım için mutluyum. Bu zaferin bir parçası olmak büyük gurur” dedi.
Berk İsmail Ünsal, “Gol krallığı şahsi bir başarı değil. Bizim için önemli olan şampiyonluktur. Bu zafer, taraftarlarımıza ve şehrimize bir armağandır” şeklinde konuştu.
Kupa, kaptanın elinde yükseldi. Amedspor’un kaptanı Onur Karakabak, TFF Yönetim Kurulu Üyesi Volkan Can’dan aldığı kupayı coşkuyla havaya kaldırdı. Daha sonra futbolcular, tribünlere giderek kupayı taraftarlarla paylaştılar.
Kupa gösterisinin ardından sahneye çıkan İlkay Akkaya, “Amed Şehrim Benim” şarkısını futbolcularla birlikte seslendirdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Amedspor’a Diyarbakır’da görkemli kupa töreni

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

21Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin