AMEDSPOR KENDİ REKORUNU KIRMANIN PEŞİNDE

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sezonun ikinci yarısında ortaya koyduğu olağanüstü performansla adım adım şampiyonluğa ve 1.Lig’e koşan Amedspor, aynı zamanda kendisine ait tarihi bir başarının da eşiğine geldi. Son 9 maçını kazanan Amedspor, üst üste 5 maç daha kazanması halinde hem 1.Lig’e çıkmayı garantileyecek hem de yıllar önce gerçekleştirdiği 13 maç üst üste kazanma rekorunu yenileyecek.

2.Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Amedspor ,sezonun ikinci yarısında 12 maçın 10’unu kazandı,2’sinde berabere kaldı,yenilmedi,12 maçın 11’inde gol attı, sadece 1 maçta gol yemedi. 31 puan topladı, 39 gol attı ve kalesinde 8 gol gördü. Türkiye liglerinde tüm istatistikleri tersine çeviren Amedspor, üst üste 9 maç kazanarak da bir başka hikaye yazmaya başladı. 2012-2013 sezonunda 3.Lig’den 2.Lig’e yükselen Amedspor, o sezonun ilk 13 haftasındaki tüm maçları kazanarak kulüp rekorunu kırmıştı.
Bir Çok İlki Başarmanın Peşinde
Bu sezonun son 6 haftası Amedspor için yeni bir rekora imza atma adına da kritik olacak. Üst üste 5 maç daha kazanması halinde hem kentin 12 yıllık 1.Lig özlemine son verip kendisi de ilk kez Trendyol 1.Lig’e yükselecek, hem de 13 maç üst üste maç kazanma rekorunu kırmış olacak.
Bu arada bu sezon şu an a kadar 65 gol atan Amedspor, rakip fileleri 67 kez havalandıran 2.Lig Beyaz Grup lideri Esenler Erokspor’un ardında 2.Lig’de en fazla gol atan 2.takım oldu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
AMEDSPOR KENDİ REKORUNU KIRMANIN PEŞİNDE

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

21Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin