Amedspor galibiyeti kaçırdı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Amedspor Fethiyespor ile Diyarbakır’da karşılaştı. Karşılaşma 1-1 beraberlik ile sonuçlandı. Karşılaşmada gol pozisyonlarına giren Amedspor birçok pozisyondan yararlanamadı.
TFF 2. Ligde mücadele eden lider Amedspor kendi evinde Fethiyespor ile karşılaştı. 6. dakikada Berk İsmail Ünsal ile 1-0 öne geçen Amedspor birçok gol pozisyonundan da yararlanamadı. Fethiyespor ise 45. dakikada Rıdvan Türker’in golü ise durumu eşitledi.
Karşılaşmanın ikinci yarısına iyi başlayan Amedspor sağdan geliştirdiği ataklar ile birçok gol pozisyonuna girmesine rağmen golü bulamadı. Bir şutun direkten döndüğü maçta Fethiyespor’da kontra ataklarla Amedspor karşısında gol fırsatları buldu fakat maç 1-1 beraberlik ile noktalandı.
EVİNDE İLK KEZ PUAN KAYBETTİ
Evinde bu sezon çıktığı 6 karşılaşmada da galip gelen Amedspor bu sezon ilk kez evinde puan kaybetti. Oktay Aydın’ın forma giymediği maçta Amedspor 1 puan ile puanını 31’e yükseltti.
ISPARTA KAYBETTİ, KASTAMONU KAZANDI
Amedspor ile liderlik yarışı veren Isparta 32 ise kendi evinde Etimesgut Belediye’ye 2-1 mağlup olarak ikinci sıradan üçüncü sıraya geriledi. Kastamonuspor ise ligin son sırasında yer alan Uşakspor’u deplasmanda 4-2 yenerek ligde ikincilik koltuğuna oturdu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Amedspor galibiyeti kaçırdı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

21Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin