“AMEDSPOR 1.LİG’E RENK KATACAK”

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Diyarbakırspor’da uzun yıllar futbol şube sorumluluğu başta olmak üzere çeşitli kademelerde yöneticilik yapan Şahap Akçadağ, 1.Lig’e çok yakın olan Amedspor’un başarısının bölgede geriye giden futbolun ruhunu yeniden ayağa kaldırmak adına anlamlı olduğunu ifade etti. Akçadağ,”Aziz başkan ve bu işte emek verenler büyük iş başardı”değerlendirmesinde bulundu.

Yılların Özlemi Son Buluyor
2.Lig’de sezonun bitimine 3 hafta kala en yakın takipçisinin 6 puan önünde yer alarak şampiyonluğa çok yakın olan Amedspor’un başarısı, bölgede kaybolan futbol heyecanını geri getirdi. Diyarbakırspor’un 2011 yılında 1.Lig’den düşmesiyle 13 yıldır en üst iki ligde yer almayan Diyarbakır,yıllar sonra bu şansı yakaladı. Türkiye liglerinde rekorlar kırarak şampiyonluğa koşan Amedspor’un başarısı 7’den 70’e kadar herkeste heyecan yaratmış durumda.
Diyarbakırspor’da geçmişte çeşitli kademelerde yöneticilik yapan Şahap Akçadağ, Amedspor’un bölgenin sporda yeniden ayağa kalkması adına büyük iş başardığına dikkat çekerek Başkan Aziz Elaldı ve emeği geçen herkesi kutladı.
“Aziz Başkan Ve Emeği Olan Herkes Büyük İş Başardı”
Akçadağ,”Diyarbakırspor’un düşmesinden sonra bölgede büyük boşluk ve gerileme oluştu. Diyarbakır gibi sporda derin bir geçmişi olan bir kent için büyük kayıp. Yıllar sonra gelen Amedspor’un başarısıyla hepimiz mutlu olduk. Amedspor büyük iş başardı. Aziz Elaldı başkan ve emek veren herkesi bu açıdan tebrik ediyorum. Bunun devamı mutlaka getirilmeli. 1.Lig’de sağlam temeller atıp Süper Lig’e odaklanmak lazım. Diyarbakır’ın bu potansiyeli fazlasıyla var. Şehir, Aziz başkan ve Amedspor’a her türlü maddi ve manevi bundan sonra daha fazla vermeli. Çünkü bundan sonrası çok daha önemli ve çetin olacak.” diye konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
“AMEDSPOR 1.LİG’E RENK KATACAK”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

21Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin