Kayıp Narin Güran için derede arama çalışması yürütülüyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Bağlar ilçesi Tavşantepe Mahallesinde kayıp olan Narin Güran’ın bulunması için derede arama çalışmaları yürütüyor.

Bağlar ilçesi kırsal Tavşantepe Mahallesi’nde 21 Ağustos’ta Kur’an Kursundan ayrıldıktan sonra bir daha kendisinden haber alınamayan 8 yaşındaki Narin Güran’ı arama çalışmaları 8’inci gününde devam ediyor. Narin Güran’ın bulunması için Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi de tüm imkanlarını seferber ederek arama çalışmalarına destek veriyor.

Bir ihbarı değerlendiren ekipler, Tavşantepe Mahallesine yaklaşık 2 kilometre uzaklıktaki bulunan Özdemir Mahallesine bağlı Gönenli mezrasından geçen derede arama çalışması başlattı. Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım ve Alt Yapı Koordinasyon Daire Başkanlığına ait iş makinesiyle derede çalışan ekipler, suyun debisini kısmen düşürerek deredeki çalışmanın daha rahat yapılmasını sağlıyor. İtfaiye ve AFAD ekiplerinin dere kenarında arama çalışmaları devam ederken, dalgıçlar da derede arama çalışması yürütecek.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Kayıp Narin Güran için derede arama çalışması yürütülüyor

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

21Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin