INSTAGRAM AÇILDI MI, NE ZAMAN AÇILACAK?

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Instagram’a erişim yasağı hakkında son dakika açıklamalar yakından takip ediliyor. Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) tarafından yapılan açıklamada, sosyal medya platformunun “katalog suçlara uymadığı” gerekçesiyle erişime kapatıldığı belirtilmişti. ‘Instagram ne zaman açılacak, erişim engeli ne zaman kalkacak?’ soruları gündemdeki yerini koruyor. Konuya ilişkin Bakan Abdülkadir Uraloğlu, Instagram yetkilileri ile görüşüleceğini belirtmişti. Peki, Instagram açıldı mı, bugün düzelir mi? İşte, konuya dair detaylar…
Instagram’a erişim yasağı henüz kaldırılmadı. Sosyal medya uygulamasının ne zaman düzeleceğine dair Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu’nun internet sitesinde herhangi bir bilgi yer almıyor. Instagram’ın ne zaman açılacağına dair son dakika açıklamaları haberimiz üzerinden öğrenebilirsiniz.
BAKAN URALOĞLU INSTAGRAM YETKİLİLERİ İLE GÖRÜŞÜYOR
Süreçte yeni gelişme yaşandı. Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu’ndan yapılan açıklamada, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı ile Instagram yetkilileri arasındaki görüşmenin başladığı bildirilmişti. Bakan Uraloğlu X sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada şu ifadelere yer vermişti.

“Katalog suçları çerçevesinde uyguladığı politikalar karşısında erişim engeli getirdiğimiz sosyal medya platformu Instagram yetkilileri ile geçtiğimiz hafta bir görüşme yapıldı.
Gerçekleştirilen görüşmede; Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına uyulması konusunda hassasiyetlerimiz iletildi.

Konuya ilişkin Ulaştırma Bakanlığı bürokratları ve Instagram yetkilileri bir araya geldi. Bakan Uraloğlu duyurdu: ”Bugün bir gelişme olmasını beklemiyoruz! İstediğimiz sonucu almış değiliz” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
INSTAGRAM AÇILDI MI, NE ZAMAN AÇILACAK?

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

21Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin